Абакс започва чартъри до Кения, българските туристи ще заменят студа у нас със сафари и плаж

Момбаса е вторият по големина град в Кения. Градът е важен регионален транспортен център с голямо пристанище и летище. Градът е и туристически център, както и административен център на едноименната провинция. 

Българският туроператор Абакс започва чартъри до Кения. Първият е насрочен за тази събота – 29 януари. Директният полет от София до африканската държава ще бъде изпълнен с European Air Charter.

Момбаса, снимка Bgtourism.bg

Само за седем часа българските туристи ще се пренесат от януарския студ у нас до жегата в екзотичната дестинация, която е популярна за сафари и за плаж. Самолетът ще бъде посрещнат с воден салют, а туристите ще бъдат настанени в специално подбрани 4 и 5-звездни хотели, част от веригата на партньора на компанията ТУИ.

На място 170 нашенци, които ще бъдат част от историческия полет, ще бъдат обслужени на български от най-добрите гидове на Абакс.

Туроператорът приятно изненада туристите, които обичат да пътуват и да са на топло през зимните месеци, с две интересни програми сафари + плаж, наречена Кения от А до Я (Запознай се с предложението ТУК). По време на сафарито туристите могат да видят лъвове, зебри, слонове, жирафи, като тази оферта е комбинирана с 5 дни на белите и впечатляващи плажаве на Диани или 7 дни плаж (Запознай се с предложението ТУК).

На 25 февруари е следващият полет от България до Кения, като и за него записванията вървят при голям интерес. Припомняме ви, че миналата зима Абакс бе истински хит на пазара с предложенията си за Занзибар. Тази година дестинацията отново присъства в програмите на туроператора, а директните полети са на 11 февруари и 18 март (Запознай се с предложенията ТУК).

Снимка: Bgtourism.bg

Източник: Bgtourism.bg


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *